Είναι σηματικό για εμάς να έχετε ξεκάθαρες απαντήσεις πριν κάνετε κράτηση! Διαβάστε παρακάτω!

Σερβίρετε πρωινό στο Billy’s house; Όχι, δεν σερβίρουμε πρωινό. Η κατηγορία μας είναι “αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα”.

Υπάρχει υψηλής ταχύτητας Wi-Fi στα δωμάτια και τους εξωτερικούς χώρους; Ναι, υπάρχει Wi-Fi σε όλους τους χώρους αλλά δεν είμαστε υπερήφανοι για την ταχύτητά του! Πληρώνουμε για τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα που μπορεί να παρέχει ο πάροχος για την περιοχή μας.

Τα τραπέζια και τα μπάρμπεκιου (BBQs) στον κήπο είναι για όλους; Ναι, υπάρχουν 3 τραπέζια και 2 BBQs στον κήπο και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο καθένας. Θυμηθείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα κάρβουνα.

 Έχουν αντικουνουπικά τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες;Ναι,έχουν όλα.

Υπάρχει θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι ή τον κήπο; Όχι, δεν υπάρχει θέα στη θάλασσα διότι το συγκρότημα είναι     ισόγειο και περιστοιχίζεται από  πυκνή βλάστηση και ψηλά δέντρα.

Είναι όλα τα διαμερίσματα και τα στούντιο ισόγεια; Ναι, όλα είναι ισόγεια.

Υπάρχει πολυκουζινάκι σε κάθε διαμέρισμα ή στούντιο; Ναι, υπάρχει πολύ καλά οργανωμένο κουζινάκι σε κάθε διαμέρισμα ή στούντιο.

Παρέχονται σεντόνια και πετσέτες και πόσο συχνά αλλάζονται; Ναι, παρέχονται σεντόνια και πετσέτες που αλλάζονται 2 φορές την εβδομάδα. Ο καθαρισμός των δωματίων είναι καθημερινός.Φυσικά είμαστε εκεί για ότι χρειάζεστε.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι υπηρεσίες και οι φόροι; Ναι, συμπεριλαμβάνονται όλα.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για κάθε αυτοκίνητο; Ναι, υπάρχει άπλετος χώρος στάθμευσης.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια στο Billy’s House; Γενικά αποδεχόμαστε τα κατοικίδια, αλλά θα είσαστε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά του. Αν νομίζετε ότι δεν θα γρατσουνίσει τους τοίχους, δεν θα ξυπνήσει όλους στη μέση της νύχτας, δεν θα κάνει την ανάγκη του στο γκαζόν, δεν θα επιτεθεί στους άλλους και δεν θα βουτήξει στην πισίνα ...τότε πάρτε το μαζί σας!

Υπάρχει εξοπλισμό για μωρά; Ναι, υπάρχει  καρέκλα φαγητού μωρού, μπανάκι μωρού με βάση, κούνια μωρού στον κήπο, παρκοκρέββατο με σεντόνια κλπ.

Είναι η παραλία προσβάσιμη με τα πόδια και τι τύπος παραλίας είναι; Ένα μονοπάτι οδηγεί σε 2-3 λεπτά από τον κήπο μας στην κύρια παραλία του χωριού. Είναι μια μεγάλη παραλία όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα, τμήματα με βότσαλα, τμήματα με άμμο, τμήματα που παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες και φυσικά τις σχολές windsurfing.

Υπάρχει δυνατότητα φύλαξης του windsurfing εξοπλισμού μας στην παραλία; Ναι, υπάρχει χώρος αποθήκευσης στην παραλία (με επιπλέον χρέωση).

Υπάρχει δυνατότητα πλυσίματος ρούχων; Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πλυντήριά μας και να αφήσετε μερικά νομίσματα για το νερό, το απορρυπαντικό και το ηλεκτρικό.

Υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με άλλα νησιά του Ιονίου; Υπάρχει μόνο απευθείας σύνδεση μέσω ferry-boat με την Κεφαλλονιά δύο φορές την ημέρα. (Ο πλους διαρκεί περίπου μία ώρα).

Υπάρχει δυνατότητα να δέσουμε το σκάφος μας στο λιμάνι ή στην παραλία κοντά στο κατάλυμα; Ναι, μπορείτε να δέσετε το σκάφος σας στο λιμάνι, αν υπάρχει ελεύθερος χώρος. Μερικοί αφήνουν το σκάφος τους και στην παραλία, μπροστά από το κατάλυμα.

Υπάρχει σύνδεση με λεωφορείο στις όμορφες παραλίες της δυτικής ακτογραμμής; Όχι, δεν θα το συστήναμε αυτό, είναι πολύ περίπλοκο.

Υπάρχουν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα/μηχανάκια/ποδήλατα στη Βασιλική; Ναι, υπάρχουν.

Αν έρθουμε με λεωφορείο από τη Λευκάδα, θα μας παραλάβει κάποιος από τη στάση; Ναι, φυσικά.

Υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο; Όχι, δεν έχουμε την άδεια μεταφοράς ατόμων αλλά είμαστε πρόθυμοι να κλείσουμε taxi για λογαριασμό σας.

 

Tips

• Υπάρχει τηλεόραση πλάσμα σε κάθε υπνοδωμάτιο. Είναι συνδεδεμένη με το internet και υπάρχουν και δορυφορικά κανάλια. Μπορείτε αν θέλετε να έχετε μαζί σας κάποιο USB flash drive με τις αγαπημένες σας ταινίες ή/και μουσική.

• Πάρετε μαζί σας και κάποιο ζεστό βαμβακερό ρούχο γιατί μερικές φορές τα βράδια στον κήπο μας, κάτω από τα δέντρα, έχει λίγη ψύχρα!

• Να φοράτε πάντοτε αντηλιακό, ιδιαίτερα στα παιδιά σας! Ο ήλιος καίει!

 

Δήλωση Συμμόρφωσης Health First

Αυτή η επιχείρηση έχει συμμορφωθεί με τα απαιτούμενα μέτρα κατά της πανδημίας και ζητά από τους επισκέπτες να τηρούν τα προβλεπόμενα για την ασφάλεια όλων.
H ώρα αναχώρησης θα είναι έως τις 11:00 και της άφιξης μετά τις 15:00. Ο χρόνος απαιτείται για την πλήρη απολύμανση και τον επαρκή αερισμό των δωματίων.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!
Καλές διακοπές με ασφάλεια!
Health First - Billy's House

Δήλωση Συμμόρφωσης

Αριθμός ΜΗ.Τ.Ε. / Γνωστοποίησης: 0831Κ132Κ0521900
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τίτλος Καταλύματος 
Αρ. ΜΗ.Τ.Ε. / Γνωστοποίησης: 3467593
Κατηγορία: 2Κ
Διεύθυνση: ΒΑΣΙΛΙΚΗΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Λευκάδας Ιονίων Νησιών
Επιχείρηση: ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Δυναμικότητα: 8 / 18

Ημερομηνία Δήλωσης: 26/06/2020