Η Βασιλική

Η Βασιλική είναι το κέντρο της Νοτίου Λευκάδας.Είναι ένα όμορφο, γραφικό ψαροχώρι πού εκτός από τα κρυστάλλινα νερά και τις καταπράσινες πλαγιές πού το πλαισιώνουν, είναι φημισμένο και έχει αξιολογηθεί ως μια από τις καλύτερες περιοχές στον κόσμο για windsurfing εξαιτίας των ιδιαίτερων κλιματολογικών της συνθηκών.

Στη Βασιλική, εκτός από τα αμέτρητα ταβερνάκια, καφετέριες, μπαράκια και εμπορικά μαγαζάκια πού βρίσκονται στο γραφικό λιμανάκι της, μπορείτε να απολαύσετε και δραστηριότητες όπως θαλάσσια σπορ, ποδηλασία, πεζοπορία και ιππασία.

Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με Φέρυ-Μπόουτ γιά Κεφαλλονιά-Ιθάκη καθώς και καθημερινές ημερήσιες κρουαζιέρες για Σκορπιό και άλλες ενδιαφέρουσες τοποθεσίες. Επίσης δρομολόγια προς τις φημισμένες ,ασύγκριτης ομορφιάς, παραλίες Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί και Αγιοφύλλι.

Στο χωριό υπάρχουν παραλίες με ρηχά και βαθιά νερά που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες.

Απέχει μισή ώρα από την παραλία Κάθισμα και στα γύρω χωριά μπορείτε να γευτείτε από φρέσκο ψάρι μέχρι παραδοσιακούς μεζέδες.

Δήλωση Συμμόρφωσης Health First

Αυτή η επιχείρηση έχει συμμορφωθεί με τα απαιτούμενα μέτρα κατά της πανδημίας και ζητά από τους επισκέπτες να τηρούν τα προβλεπόμενα για την ασφάλεια όλων.
H ώρα αναχώρησης θα είναι έως τις 11:00 και της άφιξης μετά τις 15:00. Ο χρόνος απαιτείται για την πλήρη απολύμανση και τον επαρκή αερισμό των δωματίων.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!
Καλές διακοπές με ασφάλεια!
Health First - Billy's House

Δήλωση Συμμόρφωσης

Αριθμός ΜΗ.Τ.Ε. / Γνωστοποίησης: 0831Κ132Κ0521900
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τίτλος Καταλύματος 
Αρ. ΜΗ.Τ.Ε. / Γνωστοποίησης: 3467593
Κατηγορία: 2Κ
Διεύθυνση: ΒΑΣΙΛΙΚΗΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Λευκάδας Ιονίων Νησιών
Επιχείρηση: ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Δυναμικότητα: 8 / 18

Ημερομηνία Δήλωσης: 26/06/2020