Πολιτική τιμών

Η ελάχιστη τιμή που μπορείτε να πληρώσετε είναι 50 € στην χαμηλή περίοδο και η ανώτερη είναι 95 € στην υψηλότερη περίοδο (οι τιμές αφορούν στα studios). Για τα διαμερίσματα η ελάχιστη τιμή είναι 70 € και η ανώτερη είναι 120 €. Οι τιμές της μεσαίας περιόδου καθορίζονται ανάλογα με:
- Τις νύχτες διαμονής και τις ημερομηνίες άφιξης/αναχώρησης.
- Τον αριθμό δωματίων.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ!

Φύλαξη εξοπλισμού ιστιοσανίδων: Χώρος για φύλαξη του εξοπλισμού σας βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας στα 100μ. Οι τιμές θα δοθούν τέλη Μαρτίου 2019. Παρακαλώ δηλώστε τον αριθμό τους στη φόρμα ερώτησης διαθεσιμότητας.

Αναχώρηση: 11:00
Άφιξη: 13:30

Κάντε τώρα την κράτησή σας!

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Για την κράτηση απαιτείται προκαταβολή μετά την επιβεβαίωση της κράτησης σε συνεννόηση μαζί σας.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΤ για ακύρωση που γίνεται 21 ημέρες πριν την άφιξη η επιχείρηση υποχρεούται να επιστρέψει την προκαταβολή κρατώντας μόνο τα έξοδα αποστολής. Σε διαφορετική περίπτωση η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση που ο πελάτης έρθει αλλά για προσωπικούς λόγους δεν χρησιμοποιήσει το δωμάτιο είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει στην επιχείρηση το 50% της συμφωνηθείσας περιόδου (συνυπολογίζεται η προκαταβολή). Αν επίσης για προσωπικούς λόγους ο πελάτης θελήσει να αναχωρήσει νωρίτερα από την συμφωνημένη ημερομηνία αναχώρησης θα επιβαρυνθεί με το 50% του ποσού που αντιστοιχεί στο σύνολο των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.

Μη χάνετε χρόνο. Κάνετε τώρα την κράτησή σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

Οι υποχρεώσεις μας

Η επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να δίνει αληθείς πληροφορίες για τις παροχές του καταλύματος και γενικά να απαντά σε κάθε ερώτηση του ενδιαφερόμενου με ειλικρίνεια. Επίσης είναι υποχρεωμένη να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της στοιχεία και φωτογραφικό υλικό που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε στον πελάτη τον τύπο δωματίου που έχει κλείσει την προσυμφωνημένη ημερομηνία άφιξης, καθαρό και με όλο τον εξοπλισμό που περιγράφεται.

Σε περίπτωση που από δικό μας λάθος ο πελάτης δεν βρει το δωμάτιο που έχει (αποδεδειγμένα) κλείσει είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε για την διαμονή του σε παρόμοιο ή ακόμη και ανώτερης κατηγορίας κατάλυμα και να τακτοποιήσουμε το κόστος διαμονής του με την τιμή διανυκτέρευσης που έχει συμφωνήσει με την επιχείρηση.

Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για επικοινωνία που αφορά στην συνεννόηση κράτησης δωματίου ή για τα επίσημα βιβλία της εφορίας εφόσον διαμένετε στο κατάλυμα.
Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να αποστείλουμε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση τυχόν προσφορές ή ευχές Χριστουγέννων!

Διεύθυνση:

Βασιλική
Λευκάδα
31082

Τηλέφωνα:

264 503 1418 (καλοκαίρι)
697 228 9757

E-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Λήψη πληροφοριών σε μορφή: Εικονική κάρτα (vCard)

Φόρμα ερώτησης διαθεσιμότητας!

Αποστολή μηνύματος. Όλα τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία
Παρακαλώ συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία

Δήλωση Συμμόρφωσης Health First

Αυτή η επιχείρηση έχει συμμορφωθεί με τα απαιτούμενα μέτρα κατά της πανδημίας και ζητά από τους επισκέπτες να τηρούν τα προβλεπόμενα για την ασφάλεια όλων.
H ώρα αναχώρησης θα είναι έως τις 11:00 και της άφιξης μετά τις 15:00. Ο χρόνος απαιτείται για την πλήρη απολύμανση και τον επαρκή αερισμό των δωματίων.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!
Καλές διακοπές με ασφάλεια!
Health First - Billy's House

Δήλωση Συμμόρφωσης

Αριθμός ΜΗ.Τ.Ε. / Γνωστοποίησης: 0831Κ132Κ0521900
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΗ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τίτλος Καταλύματος 
Αρ. ΜΗ.Τ.Ε. / Γνωστοποίησης: 3467593
Κατηγορία: 2Κ
Διεύθυνση: ΒΑΣΙΛΙΚΗΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Λευκάδας Ιονίων Νησιών
Επιχείρηση: ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Δυναμικότητα: 8 / 18

Ημερομηνία Δήλωσης: 26/06/2020